top of page
  • Secretariaat VZS

Feestelijk slot op Paviljoen De Witte

Bijgewerkt op: 23 feb.Fantastisch Finish Feest van Volvo Ocean Race 2018

Het zou een luisterrijk samenzijn worden, daar aan de kust van Scheveningen in Paviljoen De Witte. Een prachtig zomerverblijf in 1827 in opdracht van koning Willem I gebouwd als verjaarsgeschenk voor zijn gemalin koningin Frederica Louisa Wilhelmina van Pruisen. Het organisatieteam van de Zee-Zeil Tafel van De Witte had ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Gasten konden naar hartelust snoepen van een buffet met heerlijke broodjes, smakelijke snacks, verse soepjes en salades en zich tegoed doen aan koele drankjes a gogo. Het event was al weken lang volgeboekt, er was plaats voor 60 leden per sociëteit. Totaal dus 240 enthousiaste zeilliefhebbers en oranjefans, gelijk verdeeld over de vier clubs. Inderdaad, want als je negen maanden samen optrekt is het vanzelfsprekend van belang dat de inbreng gelijkelijk wordt verdeeld.

Teamprestatie

Gastheer en tafelvoorzitter Willem Geijtenbeek opende de middag precies om 13.10 met een kort overzicht van het tijdschema en een introductie van het deskundigenpanel, maar niet nadat de secretaris van de Verenigde Zeil Sociëteit, Jonne van der Drift stil stond bij de prestatie van het gehele organisatieteam en ieder lid kort memoreerde in zijn dankwoord >>.

Oproep

Indien aanwezigen nog beschikken over bijzondere kiekjes gemaakt tijdens dit event, de redactie van deze site houdt zich aanbevolen. Stuur maar naar dit mailadres


bottom of page