top of page
  • Secretariaat VZS | Volvo Ocean Race

Epische apotheose


Wat een waanzinnig spannend slot na bijna negen maanden heldenmoed op de wereldzeeën. De leden van onze in de Verenigde Zeil Sociëteit verzamelde clubs kunnen zich verheugen op een geweldige week. Natuurlijk hoopt iedere Oranjefan op het beste voor 'onze teams', maar welke uitkomst de strijd ook oplevert, in Scheveningen moet je zijn.

Waar is nog plaats?

Alleen op maandag is er nog voldoende plaats op de boottocht met lunch in Paviljoen De Witte. Maandag is trouwens een erg leuke dag met de aankomst van de Legends. Dit zijn voormalige VOR-schepen die onderling een meerdaags wedstrijdje houden. Verder is er het geweldige Race Village en natuurlijk de haven van Scheveningen met.... kakelverse Hollandse Nieuwe.

bottom of page