top of page
  • Secretariaat VZS | jd

Het loopt storm

In-Port Race

Het loopt storm, bijna alle plaatsen voor het In-Port Race programma dat de Verenigde Zeil Sociëteit organiseert op zaterdag 30 juni in Paviljoen De Witte zijn geboekt. Inmiddels worden wachtlijsten aangelegd, maar de kans is klein. Het programma spreekt kennelijk velen aan.

Geen plaats meer? Niet getreurd, in en rond het Race Village is er de hele dag van alles te zien en te beleven. Om 16.00 vindt daar bovendien de officiële prijsuitreiking plaats aan het winnende team van de Volvo Ocean Race 2018.

Boottochten

Intussen vinden de boottochten gretig aftrek onder onze leden. Meer dan 75% van de beschikbare plekken gedurende de week van 25 t/m 29 juni zijn gereserveerd. Wees er snel bij als je zo'n vaartocht door haven en op de Noordzee wil meemaken. Echt een belevenis op zich want tijdens de tocht volg je van nabij een keur aan watersport-activiteiten. Ziel elders op deze site voor meer informatie...

bottom of page